Hey, I wanna be a rock star

Den här helgen har varit den bästa på väldigt länge. I fredags så åkte jag in för att lyssna på Takida med Louise och Patrick. Det slutade med att stackars Louise som var förkyld fick sitta på läktaren medans jag och Linnea skrek stämbanden ur halsen längst fram vid scenen. Jag kan ju lugnt säga att jag tycker bra mycket bättre om Takida nu än vad jag gjorde förut.

På lördagen så åkte jag, Linnea,Louise,Mathilda och Jennie in till stockholm för en hel helgs shopping samt NRJ in the park. Inte helt fel det heller med hotell och grejer. Vi kallas glidare har jag hört.
Det blev dock inte så många nya inköp. En väska, ett par pumps och en kofta fick det bli. Åh vad jag trivs i erat sällskap tjejer, love.  Jag älskar hotellfrukost måste tilläggas. Vi rullade ner på stan imorse bokstavligen. Nej nu är det så att det är skola imorn och det får bli skärpning med att lägga sig sent varje dag. Hopp i dusch och sen sängen, eller asså haha ni fattar. pussAllmänt | | Kommentera |

Are you colder now?

Någon som är pepp på sthlm? JAG ÄR !
Det får bli en längre tripp än vad vi hade tänk oss och vi får räkna in en liten hotell vistelse i besöket. Fyfan vad kul vi ska ha brudar, smäller av! och hörde jag takida & backyard babies? IMORRNIMORRNIRORRN <3
fullt upp och jag klagar då inte.
happyhappyhappy


Allmänt | | Kommentera |

let's twist again

Jag är back on track och det är faktiskt inte så illa som jag hade tänkt mig, även om det känns som att det aldrig har varit något sommarlov. Skolan är i full gång och man har redan en del plugg att ta tag i när man kommer hem. I år ska jag fanimej satsa stenhårt. Så säger jag jämt och det lyckas sällan, men det är bara att köra på.
Ringde just min kära faster angående praoplats och hon trodde att det skulle gå aldeles utmärkt att vara hos henne i stockholm sweeet! Inte helt fel att jobba bredvid tv 4 huset i en hel vecka :D

Jag håller på att bli sjuk, mindre bra. Ont i halsen och förkyld som en kamel. Det får bli att knarka te och alvedon resten av kvällen.

ÅÅH, är pepp på kryssning! vi måste fixa det på något sätt tjejer. haha är inte säker på att båten pallar oss, den går ner på en gång ;)
Jag är pepp på mycket för tillfället och det är inte så likt mig så det är bara att passa på medans jag är på. Kryssning,sthlm med brudarna, prao, bättre betyg,första skoldansen och till och med litteraturhistorna? haha jag är ju som jag är.

piece out

Allmänt | | Kommentera |
Upp