1a advent

Fullt ös hela långa dagen.
Vaknade tidigt med en irriterande huvudvärk som jag snabbt lindrade med en massa vatten. Jag brukar säga att jag aldrig får ont i huvet och bara för det så får jag det, nåväl. Efter en snabb genomgång av låtarna så va det bara att ge sig iväg och sjunga på min kusins dop. Det gick väl inte så där jätte bra men som tur är så kunde jag smita iväg direkt efter för att bli intervjuad på samhället. Det var kallt och nervöst men vad gör man inte för "skolan".

Jag hatar jazz. Vi har inte gjort annat än att hålla på med det i 14 veckor på musiken nu. Det är helt sjukt? Musik är typ världens bredaste ämne och så spelar man bluesskalan på piano i 14 veckor! Sur som ett åskmoln är jag. Men Thomas är väl inte direkt känd för att vara kreativ på sina lektioner. Det där pappret som vi fick av honom är nog det tråkigaste jag någonsin sett. Orkade läsa två rader innan jag förtod att det inte skulle gå att plugga på. Därför skulle jag försöka öppna den där hemsidan som han tipsade om men då va man tvungen att ha användarnamn och lösenord, WAY TO GO säger jag bara. Därför skiter jag i musikprovet imorn bara så ni vet, anteckna gärna.
/A
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

Du är så perfekt, vad är det för fel?

Min mardröm är att växa upp och vara precis likadan som jag är nu. Jag vill förändras och bli en bättre människa, varför ska det vara så svårt? Det känns inte som om jag kommer att klara mig sen om jag inte börjar ta tag i saker och ting nu. Fast som alltid så är jag paranoid. Faktiskt väldigt paranoid, en till sak som står på min lista över saker som jag vill ändra på. Eller är det verkligen meningen? att man ska anpassa sig efter sin omgivning och bli en annan? Det vore skönt att slippa tänka ett tag, det är en dålig ovana jag har..
Ring mig, jag är ensam.
/A
Allmänt | | En kommentar |

vändpunkt

Våran klass är sjukt bra och jag kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om andra klasser som kanske inte får känna en sån här stark sammanhållning och samhörighet. Vi fick ett brev från rektorn idag där han skrev om hur stolt han och alla lärare är över vad vi har gjort för att hjälpa John. Men det känns som om det var självklart. Han har gjort så sjukt mycket för oss och för våran klass. Tanken på att han skulle sluta va helt..aa. en på grund av oss så har hela skolledningen blivit inblandad och John känner sig tillräckligt trygg för att fortsätta som lärare, taaack för det! Hade aldrig klarat av att få någon annan just nu.

Bilderna på luciakandidaterna kom upp idag. Herregud säger jag bara. Men jag tror att dom flesta fick höra nog av hur missnöjd jag blev så jag ska inte fortsätta på det spåret. Igår var jag på Jb och blev besviken. Eller inte besviken direkt, men jag hade nästan hoppats att det skulle vara sjukt bra så att jag blev övertygad att gå där istället för på carlforska men nej.
Jag läste en artikel här om dagen om att man ska välja det man vill och inte det som verkar bäst för framtiden, blev uppmuntrad och jag tror att det är så det får bli. Carlforska/stil och trend/entreprenör
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp