Onsdag

Ännu en dag med bara en lektion, svenska. Detta är helt sjukt, men imorgon börjar jag iaf halv 9 med hantverksteknik, och vi ska äntligen börja med ögonskuggor. Resten av den här dagen har tillbringats med Sandra och Lina på stan. Dum som jag är så köpte jag ett par lårhöga stövlar och ett par jeans leggings. Det kostade tillsammans lite mer än vad jag hade tänkt göra av med idag om man säger så, men jag är kär!
Nu sitter jag här och väntar på Elin, det var ett tag sen vi umgicks så det var verkligen på tiden! Kvällen kommer förmodligen bestå av mys med idol och prat om allt möjligt. Ha det gött folket!
Puss
/A

Mycket dålig bild på mina inköp, beklagar


Allmänt | | Kommentera |

Tisdag

Idag sa min pojkvän något klokt till mig. Han sa att han tyckte synd om mig som har så slappt schema, det är ju min utbildning som är slapp! Det gav mig faktiskt en tankeställare, för så har jag inte riktigt sett på det förut. Det är väl klart som fan att man vill ha en bra utbildning så att man är väl förberedd för vidare studier/arbete. Visst, det kanske är skönt att jag börjar klockan 1, 12 och 10 större delen av veckan, men det är ju förberedande tid? Behöver jag inte den? Och så var det alla inställda lektioner. Jag får ju bara lov att göra det arbetet hemma för sen kommer det ett jävla prov på skiten, utan att det har varit så många lektioner. Behövde bara få ur mig det där kände jag.

Dagens slappa dag bestod inte av några lektioner alls, vi var bara på ett seminarium om de senaste trenderna från 1-2. Det var väl sådär, ganska mycket som mest rörde mode/design eleverna tror jag, men samtidigt så är det ju inte helt fel att höra lite nytt om de senaste trenderna. 70-80-90 talet är tillbaka, wihoo. 90-talet skrämmer mig efter mitt arbete med det årtiondets mode under cabarén. Nej, nu blir det dusch och hopp i säng, är helt slut.
Puss
/A

som dom valde att säga ofta på seminariet "tänk stickat, tänk vågat"

Allmänt | | Kommentera |

Söndag

Som vanligt på söndagar så är jag lite deprimerad, men det blir iaf lite bättre mär jag tänker på att jag börjar 12 imorgon, sweet. Idag fick jag min första officiella jullängtan. Det är helt sjukt eftersom det bara är september, men ändå! Jag tänkte på jullov, julstök och julfrukost och blev helt glad. Sen på det så kom jag på att det snart är dags att börja köpa julklappar och då blev jag helt plötsligt mindre glad. Jag blir alltid så stressad av sånt där, vad ska man köpa åt folket? Tillslut så brukar det bli något som man inte alls är nöjd med men som får lov at duga. Nej, nog med julstök och mer med söndagsstök, städastädastäda.
Puss
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp