Tisdag

Lite uppdatering från huvudstaden och Mathildas nuvarande lägenhet.
En helt underbar dag har det varit. Jag kom hit med tåget vid 10 imorse (känns som om jag har varit här mycket längre!) och blev välkomnad av Mathilda och Niklas på centralen. Efter en stund dumpade vi niklas på ett tåg tillbaka till hallsta och jag och Mathilda tog oss till lägenheten för att kasta på oss badkläder och promenera ner till stranden för att svalka oss och sedan steka på igen.

Vid 5 tiden bestämde vi oss för att vi var färdig solade och gick upp hit för ett snabbt ombyte innan vi tog oss ner på "stan" för en hel del ganska onödiga köp, iaf för min del. Det fick bli en kort sväng förbi ICA på hemvägen för att köpa något att äta, det fick bli min berömda skinksås såklart. Efter maten gick vi ner till stranden och tog ett skönt kvällsdopp innan vi traskade hem. Nu sitter jag här, nyduschad, kroppsbehandlad och förhoppningsvis lite brunare och väntar på att Mathilda ska komma ut från duschen så att vi kan kika på film, jag är helt slut! Som jag sa, helt underbart här i stockholm, men jag måste erkänna att jag saknar min älskling lite grann, redan!
Puss
/A

Allmänt | | Kommentera |

Söndag

Jag har just klippt gräset för första gången i hela mitt liv, detta måste dokumenteras.
För er som inte vet det så är våran gräsmatta, hur ska man säga, inte platt. Den är snarare full av olika kullar och dessutom så är den sluttande. Men ändå tar jag plats bakom den där järnklumpen som väger minst 300 ton. Arg som ett bi satte jag igång att dra den fram och tillbaka och upp och ner medan min kära mor gick efter mig och skrattade åt min kamp mot naturen. När jag hade kommit till den sista gräsplätten så kommer min far ut och säger "men lilla gumman, våran gräsklippare är självgående, varför drar du den?" och då säger mamma "Just ja! jag tyckte väl att den gick trögt!" Om möjligt ännu argare än förut så klippte jag den sista biten av gräsmattan med "självgående-spaken" intryckt. Men jag blev iaf lite rikare och fick mer motion än vad jag skulle ha fått och det är ju aldrig helt fel. 
Puss
/A 
Allmänt | | Kommentera |

Söndag

Ännu en dag med stekande sol och en stekande Agnes, min hud trillar förmodligen snart av men det spelar väl ingen roll så länge man är brun? Man känner sig visserligen inte alls brun när man ligger bredvid neger Amanda men lite färg har jag allt fått. Jag älskar soooleeen, och jag älskar den här låten, så sjukt fin. Man måste dock skruva upp volymen för full effekt.
Puss
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp