Måndag

Jag är tillbaka i mina gamla rutiner.
Sitter hos Philip och väntar på att få gå till bussen, för som vanligt så börjar jag senare än honom. Den ända skillnaden mot förut är att Irina och Janne har börjat jobba igen så jag får vara helt själv här, det är lite ensamt måste jag erkänna. Idag står det "hantverksorientering" överst på schemat och jag är inte vidare pepp, vi skulle tydligen bara få en introduktion, alltså bara sitta och lyssna i 3 timmar. Som grädde på moset så sutar jag sent och så ska jag träna så att jag förmodligen drar på mig mera träningsverk. här är vi possitiva! Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund tror jag, inte sova, vila.
Puss
/A
Allmänt | | Kommentera |

Lördag

Förlåt för dålig uppdatering, jag ska försöka att skärpa mig.

Jag kom nyss hem från en jätte mysig kväll med mina tjejor, jag behövde uppdatering om vad som händer i deras liv för fram tills nyss så hade jag inte en aning.

Tyvärr så har inte hela dagen varit lika trevlig, jag har nämligen suttit på stationen i västerås och väntat på bussen/tåget i 4 timmar! Eftersom det är lördag så är det såklart fotboll som står på schemat för min babe, så därför så sa jag hejdå till honom och grabbgänget på stan och prommenerade ner till stationen där det snart stod klart för mig att det inte skulle gå några fler tåg och bara några få bussar, vad fan gör man?
Jo, man kommer ihåg att man har glömt telefonen hemma så att det inte går att få tag på någon, så tillslut så sätter man sig snällt och sitter av tiden med ett gäng tjejer i 4an som tydligen också skulle åka samma buss. Har jag sagt att jag inte gillar mellanstadiebarn förut? dööööööööööööö. Sen så lyckades jag iaf dra till mig Clara som snällt nog lånade ut sin telefon till mig så att jag kunde ringa farmor (mamma och pappa var såklart inte hemma) Så farmor hämtade mig på terminalen så att jag slapp gå hem i regnet, tack och lov! Det fick bli en snabb sväng förbi här hemma för att hämta mobilen och slänga på mig lite varmare kläder, för det var snorkallt ute, och sen cyklade jag raka spåret till Louise och hade en jätte trevlig kväll och nu sitter jag här, as trött, kall och hungrig. Det var i stort sett min dag.
Puss
/A

Dagnes inköp, roliga färger och så
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Ännu en dag i skolan är avklarad och det känns helt okej, jag vill bara att allt ska komma igång nu! Imorse samlades alla HV09 elever för att kika på våra möjligheter och på vårat schema, jag har i stort sett inga lektioner!? Jaja, jag antar att det inte är något att klaga över. Imorgon har jag typ 1 lektion och jag börjar typ 12. Nej nu ska jag pallra mig ner till eldsboda och röra på fläsket. Ha det gött!
Puss
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp