Happy people pass my way

I miss you babe, and I dont want to miss a thing

Nostalgitripp.

Aerosmith dunkar i öronen och jag försöker koncentrera mig på engelska uppsatsen. Fungerar inte så där jätte bra, men det är svårt att slita sig från musiken.
Jag hatar när det blir tyst. Jag klarar inte av det. Beror förmodligen på att jag är för stressad, alla mina problem brukar leda fram till det tillslut. Hur stressar man ner? Dags att ta reda på det kanske. När jag tänker på det, så är det väldigt sällan det är HELT tyst runt omkring mig. Inte ens när jag ska sova är det tyst. Musik, och prat upptar min dag. Borde kanske köpa en sån där skiva för avslappning och sitta och meditera eller något någon timme varje dag haha :D

Imorn ska jag dansa igen för första gången på allt för länge. Det kommer ju att gå sådär känner jag med tanke på att jag har missat 4 gånger i rad nu. ÄH kör ba kör säger jag bara. Stan ska jag också hinna med med Mathilda den vilda.

Orka att jag missar en till dag som jag borde använda till att plugga. Väldigt mycket nu och jag är inte sådär jätte effektiv precis. Därför är det dags att ta sig i kragen och börja på något...snart haha

loooooove agnesbildbevis från sthlm och praoveckaförsenad sen skoldansen, way to go! haha
Allmänt | | Kommentera |

Skadereglering?

Sitter här själv på Maries kontor och väntar på att vi (inom jobbet) ska gå på sing a long. Inte helt fel att praoa här. Jag får typ gå runt och träffa en del av de 1500 personerna som jobbar här. Hittils är jag uppe i 8 haha. Satt nyss och pratade med avdelnings chefen för service och produkt utveckling av motorer om hans band och idol.

Jag har iaf lärt mig väldigt mycket om försäkringar, konstigt nog eftersom jag praoar på länsförsäkringar. Så nu blir det synd om mamma och pappa när jag kommer hem och börjar dra på om alla 1000 olika försäkringar som man kan skaffa idag. Jobbigt att flytta hemmifrån helt plötsligt. Jag tror till och med att jag har förstår vad skadereglering innebär. Jag för framsteg och det är ändå bara tisdag.

Inte nog med gratisbiljetter till sing along så får jag som sagt käka på tv4 varje dag (KÄNDIS KÅT) och jag har tillgång till massage, gym och pool när jag känner för det, love it.

Jag tänkte på en sak idag. Shit vad mycket ansvar som ligger på en när man kommer ut på arbetsmarknaden. Det finns liksom inga måsten och ingen som säger till när rasten är slut. Man måste ha en egen tidsplanering och ett eget schema att hålla koll på. Och alla är så himla duktiga på vad dom gör här känns det som. Satt och lyssnade av samtal på Agria igår och det går så sjukt fort från det att kunden har blivit uppkopplad till att personalen har fått upp all data på skärmen. Inte det lättaste systemet heller. Ja imponerad blev jag iaf och jag ska aldrig mer klaga på att dom inte gör sitt jobb eller att det tar lång tid att komma fram. Dom måste liksom både lyssna på kunden och hålla koll på vad dom gör på datorn samtidigt som de kommer ihåg alla olika nummer och koder för att komma in i systemet. Orka.

Det blev en lång blogg idag och jag får väl ge lite cred till alla som orkade ta sig igenom hela. Nu ska jag fortsätta att läsa info om försäkringar på "ooooops" haha puss och adjö.

(Försökte ladda upp en bild men det är jätte hög säkerhet på allting här så det fick man tydligen inte, ni får klara er utan.)
Allmänt | | Kommentera |

Det vackra sa farväl och jag försvann

Jag har fått för mig att jag kommer/håller på att bli sjuk. Därför har jag packat in mig i en massa varma kläder, en filt och ett täcke med en kopp te bredvid sängen. Ett tag i dag så trodde jag nästan att jag hade fel på blindtarmen eller något. jaja nog om det.
Idag har jag sjöööngit på ett dop. Inte helt fel med tanke på att jag blev 300 kr rikare. Passar bra till sthlm.
Kulturnatten suger om man sitter själv på ett musikcafé i 3 timmar, bara så ni vet. Nästa år drar jag med mig folk.
Nej nu ska jag försöka sova, imorn bär det av och jag kommer inte hem på hela nästa vecka så jag kommer att uppskatta sms. PussssssAllmänt | | Kommentera |
Upp