Gott Nytt År

Jag borde verkligen göra något åt min bloggdesign, den är förjävlig just nu men jag orkar helt enkelt inte. Det kanske får bli ett nyårslöfe?

Sitter på sängen nyduschad och nöjd och väntar på att få sällskap av mina brudar. Jag har kommit på att jag inte ska förvänta mig för mycket av kvällen, blir bara besviken. Egentligen så borde jag tänka att det ska bli skit tråkigt, då kan jag ju faktiskt bli possitivt överraskad. Klockan är bara 5 och jag vill bara börja fixa mig nu. Hatar att vänta och eftersom jag är tidspessimist så får jag ofta göra det. Vad gör man nu liksom? städa? haha nej jag tror faktiskt att jag börjar i alla fall, det kan väl inte skada.

ciaooooooo
/A
Allmänt | | Kommentera |

tagg

Jag är taggad.
Nyår nästa och jag måste sätta mig ner och komma på några nyårslöften som som jag för en gångs skull ska hålla. Det är skönt med nyår, det känns som om man får en till chans. Man har lärt sig av sina misstag året innan och så säger man till sig själv att så får det aldrig mer bli. En vändpunkt helt enkelt. Den kan dock vara både possitiv och negativ men det vet man inte i början på året och det är ganska skönt ellerhur? Vem gillar inte överraskningar liksom haha.
Nej men 2008 har väl varit ett ganska bra år?  Det tycker jag iaf om jag tänker efter. Hoppas bara på att 2009 ska bli minst lika bra om inte bättre. Vi fick till och med lite snö på julafton i år, bara det är ju värt en applåd. Nej nu ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum. Det känns fan inte som om jag gör annat än att städa det här jävla rummet. Bitterfitta är mitt andra namn.
puss
/A

Allmänt | | Kommentera |

VS

Förlåt för extremt dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft lust att skriva.
Julen har passerat och nyår står på tröskeln. Allt är upp och ner och i mitten står jag. Funderar på att bara skita i allting och vila resten av lovet. Eller i alla fall fram till den tredje för då ska jag på Kiras dop. Fort går det och snart har hon hunnit bli 1 år. Usch vad gammal jag är. Måste allting gå så fort? snart sitter jag ju här med 40 år på nacken om det ska fortsätta i den här takten. På tal om ingenting så har min syster fått en lägenhet i stan bara ett stenkast från Carlforska. Ännu en anledning att gå där. Skönt att slippa pendla någon gång ibland i alla fall, eller ganska ofta ellerhur Moa? ;)
Nej nu ska jag höra av mig till Louise, vi skulle nämligen in till staden. Mysigt att träffa henne igen, känns som 100 år sen. pussssssssssssss
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp