konstig

Jag sitter här och känner mig konstigt tom,vet inte ens riktigt varför. Det känns som om jag har en stor klump i magen som inte försvinner. Försöker fundera på hur den kom dit och hur jag ska bli av med den men jag förstår bara inte. Just på grund av den här klumpen så tänker jag stanna hemma och göra precis ingenting resten av den här konstiga lördagen. Musik och mitt ritblock brukar fungera som bra plåster på såren.
Men samtidigt så vill jag verkligen göra någonting ikväll haha. Kan inte riktigt bestämma mig. Jag hamnar ofta i den situationen, att jag både vill och inte vill. Undrar om jag ar typ schizo?
Nen nu har ni fått nog av Agnes för idag tror jag.
Puss!
/A

förresten så börjar jag förstå mig på facebook, wihoo

Allmänt | | Kommentera |

Om du dör mamma, då ska jag fortsätta leva för dig

Jag har just kikat runt lite på facebook och kommit fram till att jag förmodligen är efterbliven. Jag fattar ingenting haha.

Nog om det. Kvällen har tillngats tillsammans med Jennie inne i stan. Vi tog en tripp till bion och kikade på i taket lyser stjärnorna. Den var väl bra men den hade förmodligen varit bättre om jag inte hade läst boken innan för den är minst dubbelt så bra (läsvärd). Jag trodde att jag skulle grina som en tok som vanligt men när de sorgliga scenerna kom så satt jag bara där utan att fälla en tår. Och det trots att alla runt omkring mig grät högt och ljudligt, kanske var just därför jag inte gjorde det.
På tal om folk runt omkring mig, det satt världens drygaste unge bredvid mig! Eller aa, inte värlens drygaste kanske men snäppet under. Genom hela filmen så satt hon och glodde helt ogenerat på mig. Blev ju helt stressad! Vad fan gjorde hon där förresten? Hon lär ju inte ha fattat någonting? Det kanske var därför hon fann det mycket mer intressant att råstirra på mig i en och en halv timme. Undrar om jag var sån?

Nej nu ska jag nog ge upp mitt försök att låtsas vara pigg och gå upp och lägga  mig. Men det känns så surt bara och ju mer man sover bort desto kortare blir helgen. Men samtidigt så är ju helgen till för att man ska vila och vara pigg när skolan börjar. Eller jag tror väl att det på något sätt är tanken. Dom som bestämmer har aldrig varit särskillt klyftiga, det har jag alltid sagt. Somsagt,
Puss och god natt folks!
/A

Allmänt | | Kommentera |

summer

Här sitter jag igen i soffan och tittar på top model. Varför jag inte pluggar när jag har so prov imorgon är en bra fråga. Det känns som om jag har bra kolla på allt men när jag väl sitter där med provet imorgon så kommer det låta annorlunda. Kerstin kommer att ta med en massa saker som vi kanske bara har pratat om en gång, typiskt henne.

Nästa vecka väntar nationella prov i Svenska och jag är inte allt för nervös. Varför kunde vi inte ha börjat med matten? Skulle verkligen vara grymt skönt att ha den överstökad. Dessutom så skulle jag fortfarande ha en hel del tid att bevisa att jag kan klara matten. Men nej den ska såklart vara sist. Jaja dags att rycka upp mäj. Idag har jag dansat igen, riktigt kul va det. Känns som om man börjar få lite mer grepp om det. Nej nu är det top model som står på schemat.
Puss
/A

Allmänt | | Kommentera |
Upp